Sommarens höjdpunkt i Sigtuna!

Sommaren 2024 välkomnar vi alla pojkar och flickor födda 2011-2018, oavsett tillhörande förening

Fokus på glädje, gemenskap och utveckling. 

Sigtuna IF Fotboll och Fotbollsskolan - Lira Blågult, är en plats för alla. Vi lägger stort fokus på glädje, gemenskap och utveckling och tar avstånd från rasism och främlingsfientlighet samt motverkar alla former av diskriminering, mobbning och nedsättande språk.

Våra ledare

Fotbollsskolan leds av Sigtuna IF Fotbolls ungdomsledare som till vardags är aktiva i våra olika barn- och ungdomslag.

Tre veckor

Liksom år 2023 kommer vi även denna sommar att arrangera vår populära fotbollsskola under tre tillfällen. Vecka 25 omfattar fyra dagar, medan vecka 32 och 33 sträcker sig över fem dagar.

Vuxna på plats

Utöver ledarna som tar hand om barnen i sina grupper så är vi i behov av föräldrar som är på plats som ett extra stöd. Är du som vårdnadshavare intresserad av att hjälpa i form av att närvara någon timme, en förmiddag eller kanske flera dagar så får du gärna höra av dig. 

victor.blomgren@sigtunaif.se

Anpassat upplägg efter barnens ålder

Dagarna under nästa sommars Fotbollsskola kommer att anpassas efter barnens åldrar. De yngsta deltagarna kommer att ha kortare "fotbollsdagar" och erbjuds istället möjligheten att delta i vår förbättrade fritidsverksamhet, där olika aktiviteter arrangeras i anslutning till dagarna. Denna justering görs eftersom vi har observerat att de yngre barnen inte har orkat med femtimmarsdagar, till skillnad från de äldre.

Anpassade upplägget kommer även innebära att det blir billigare för barn upp till 8 års ålder att delta (född 2016-2018).

OBS! Observera att även de yngre barnen fortfarande har möjlighet att vara på Fotbollsskolan lika länge som de äldre. Det är endast upplägget som skiljer sig i form av fritids från 13.30. 

Fritids alla dagar

För de som önskar att lämna sina barn tidigare eller hämta dem senare i samband med fotbollsskolan rekommenderar vi att du anmäler ditt barn till vårt fritids. Vårt fritids har öppet från 08.00 till 16.00 alla dagar, och det tillkommer inga extra kostnader.

Hållbar Fotbollsskola 

För att främja hållbarhet genom att minska produktionen och transporten av material under Fotbollsskolan, tillhandahåller vi nu endast ett spelarkit per deltagare, oavsett om spelaren är med en, två eller tre veckor.


Som en följd av detta erbjuder vi istället en rabatt på 150 kr per vecka för deltagare som deltar under två eller fler veckor. 

Eget tryck på blågula tröjan

I samarbete med Sigtuna Sport Uteliv erbjuder vi möjligheten för barnen att trycka eget namn och nummer på sina blågula tröjor. 

Sista dag för beställning: 12 juni

Kontakt: theodorwahlquistberglund@gmail.com

Avslutningskväll på Prästängarna

Från och med 2024 introducerar vi en nyhet: en avslutningskväll på sista dagen varje vecka där alla deltagare samt deras syskon och föräldrar är hjärtligt välkomna. Kvällen kommer att fyllas med varierade aktiviteter, grillning och annat roligt.

Vår cafeteria

Vår cafeteria är öppen alla dagar under fotbollsskolan och erbjuder ett omfattande utbud av godsaker. Vi accepterar olika betalningsalternativ, inklusive kontanter, kort, Swish samt våra praktiska klippkort som går att beställa.

Beställ matlådor

Skippa stressen med att behöva fixa mat till dagarna under Fotbollsskolan. I samarbete med Olssons Kött & Delikatesser erbjuder vi enkla och goda matlådor anpassade för barnen. Beställ dessa senast x och hämta sedan ut matlådorna i cafeterian under dagarna. 

Klippkort

Klippkortsfördelar

För att underlätta för era barn och minska risken för stölder, erbjuder vi möjligheten för vårdnadshavare att köpa klippkort i förväg. Klippkorten fungerar som förbetald kredit för köp i cafeterian. För att beställa klippkort, fyll i formuläret nedan med de önskade uppgifterna och antalet klipp. Därefter kommer ni att omdirigeras till en betalningssida där ni betalar den begärda summan. Observera att om ni beställer klippkort under en aktiv vecka, kan det ta upp till 24 timmar innan det registreras i vår kassa.

Hur används ett klippkort?

När du vill använda klippkortet går du till cafeterian, berättar för personalen vad du vill köpa och att du vill använda ditt klippkort. De frågar då efter ditt namn för att kontrollera antalet tillgängliga klipp på ditt kort.

Kontakt: tola05@icloud.com

Lunch

Det är avgörande att äta ordentligt under fotbollsskolan för att ha tillräckligt med energi hela veckan. Därför kommer lunchen även i år att ätas i hallen, vilket ger möjlighet att njuta av en lugn och avkopplande måltid.

Video med SvFF

Se vår video från 2022 tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet.

Vanliga frågor

Erbjuder ni någon rabatt?

Vid anmälan till flera veckor blir det 150 kr billigare för tillfälle 2 och/eller 3 då spelaren använder sig av samma boll och tröja. Erhåll detta genom att kryssa i aktuell rabatt vid anmälan. 

Det är även billigare för barn 6-8 år att delta då deras upplägg skiljer sig från deltagare 9-13 år. 

När kan jag lämna och hämta mitt barn under fotbollsskolan?

Fotbollsskolan börjar klockan 10.00 och slutar 15.00, men för de som önskar att lämna sitt barn tidigare eller hämta senare erbjuder vi fritids (Öppet 8.00-16.00). Notera att deltagande på fritids anmäls innan. 

Vad ingår i spelarpaketet?

Boll

T-shirt

När stänger anmälan till fotbollsskolan?

Vecka 25 - 19 maj

Vecka 32 & 33 - 7 juli 

Hur gammal behöver man vara för att vara med på fotbollsskolan?

Barn födda 2011-2018.

Vad har ni för avbokningsregler?

En eventuell avbokning går att genomföra så länge anmälan är öppen. Detta då vi därefter beställer material samt kallar ledare baserat på antalet anmälda. 

Vid avbokning efter det att vi stängt anmälan debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Vid avbokning mindre än en vecka innan genomförs ej någon återbetalning. Detsamma gäller ändring av vecka. 

Har du någon fråga som vi inte svarat på? Kontakta victor.blomgren@sigtunaif.se